Sunbeamtech har under Computex presenterat två nya fläktkontrollers i sin Smart Fan-serie. Med ett ökande antal fläktar och krav på låga ljudnivåer i våra datorchassi hoppas Sunbeamtech att deras två nya modeller med 3 resp. 6 kanaler ska falla konsumenter i smaken.

Smart Fan Controller 6 använder sig av en 5,25-tums formfaktor och har sex kanaler med en maximal kapacitet av 30 watt vardera. Smart Fan Controller 3 halverar antalet kanaler och sänker kapaciteten till 20 watt per kanal, men får å andra sidan plats i en 3,5-tums plats.

Enheterna har en aluminiumfront med aluminiumknoppar för att reglera varvantalet.

Källa: TechPowerUp

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SavalitoMartin L Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Martin L
Medlem

Använder folk verkligen sånthär fortfarande? Jag trodde att det var en boom för 5-10 år sedan när någon plötsligt insåg att datorer inte behöver vara gjorda av beige plast längre.

Men jag kanske har fel?

iHannes
Gäst
iHannes

Ja, missförstå mig rätt nu, men jag har absolut ingenting emot sponsring. Jag förespråkar bara att man behandlar det varsamt. Anledningen till att jag vill ha highend delar är för att de är intressantare för publiken och roligare för mig att arbeta med. Man får ha en schysst attityd mot det hela helt enkelt. Ha en tanke bakom och inte låta greed rule.

Tack så mycket för de fina orden. 🙂

Savalito
Medlem
Savalito

Ja precis vem använder såna här kontroller. Många chassin har inbyggda sådana på chassit, som Antec mfl.