Small preview image

De allra flesta stationär datorer styrs av ett tangentbord och en mus vilket varit fallet mer eller mindre sedan PCn föddes. På Four Door Media har man specialiserat sig på datortillbehör och blandat det med ett gediget intresse för amerikanska bilar. Resultatet är allt från musmattor med bilmotiv till bilmärkta USB-minne. Men deras kanske mest uppseendeväckande alster är de trådlösa möss som företaget tillverkar, de är nämligen designade som olika bilmodeller. Man hittar allt från Chevy Camaros till polisbilar av märket Dodge Charger.



Mössen är använder sig av trådlös teknik tillsammans med en USB-ansluten  RF-mottagare. Bilmössen har en optisk sensor med en upplösning av 800 dpi och även om det kanske inte är det bästa valet för de seriösa användarna eller gamers finns det nog många bilentusiaster som är intresserade.



Chevy Corvette Z06


Bilarnas huvar utgör två musknappar och istället för ett vanligt huvscoop sitter där ett upplyst mushjul som smälter bra in i resten av designen och de två fungerande framljusen ger bilarna ett ännu verkligare intryck. Kanske den optimala julklappen till PC/bil entusiasten? Men tyvärr kan det nog bli svårare att få tag på Four Door Medias möss i Sverige.



Ford Mustang

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid