Svenska Smartphoneguiden växer så det knakar och nu levererar Surfa nästa stora uppdatering med ännu tydligare köprekommendationer och instruktionsvideo.

Surfa slog upp dörrarna för 10 månader sedan med Svenska smartphoneguiden som hjärtat i en storsatsning på konsumentvägledning inom mobil teknik. Svenska smartphoneguiden har sedan dess växt till snart 60 testade telefoner uppbackad av ett rejält bibliotek av konsumentvägledande guider och artiklar.

Nu presenterar NordicHardwares systersajt Surfa den hittills största uppdateringen av sveriges största mobiltest med en optimerad webbplats och flera viktiga uppdateringar.

Nyheter på Surfa och Svenska smartphoneguiden

  1. Videointroduktion till Smartphoneguiden och hur Surfa gör sina tester
  2. Alternativ till de högprofilerade köprekommendationerna
  3. Varje Utmärkelse definierad i en separat artikel med tillhörande köprekommendation

 

Det nya upplägget på Svenska smartphoneguiden går att skåda på Surfa.se och här nedan finns även introduktionsvideon för guiden.

Google Pixel lyser med sin frånvaro

Efter en längre tids planering och utveckling pustar Joel Oscarsson, chefredaktör på Surfa, ut och lättar samtidigt på hjärtat om en liten hjärtesorg. De uteblivna testerna på Googles omtalade Pixel-telefoner. Vilket är en följd av Googles lanseringstaktik och Surfas målsättning om att alltid leverera korrekt svensk konsumentvägledning.

– Av allt att döma verkar Pixel-telefonerna vara riktigt bra smartphones. Det gör det lite extra tråkigt att de inte verkar vara på väg till Sverige. Vi hade gärna testat dem men för att kunna ge så rak och enkel konsumentvägledning som möjligt, testar vi bara smartphones som säljs i Sverige. Vi ställer höga krav på våra tester och utmärkelser. Ett uppenbart krav är att alla telefoner vi rekommenderar ska vara allmänt tillgängliga i butiker. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som är ute efter bra köprekommendationer, säger Joel Oscarsson, Chefredaktör Surfa.se.

Medan en förhoppning om en svensk Pixel-lansering fortfarande lever finns det flera smartphone-nyheter att se fram emot i år. Närmast till hands ligger Huawei och företagets Samsung-inspirerade Mate 9 som väntas dyka upp i ännu en ny modell under november. Men även andra spännande Surfa-nyheter väntas presenteras redan nästa vecka.

Tills dess är det fortfarande just Samsung som regerar i Svenska smartphoneguiden med åtråvärda utmärkelsen Bäst i test. Hela Svenska smartphoneguiden och alla köprekommendationer hittar du här nedan.

Smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid