Plattformen Steams årliga sommarrea brukar ha en tendens att bli ett riktigt stort evenemang med hundratals speltitlar redo att klickas hem till reducerat pris och nu hävdas start- och slutdatumen för årets upplaga ha läckt ut.

Numera är det i princip tradition att de datum då en kommande rea hos plattformen Steam läcker ut omkring en till två månader i förväg. Datumen för den kommande sommarrean tänker då inte vara sämre än några tidigare och har nu hittat sin väg ut på internet. I alla fall om det senaste ryktet är att lita på.

Det är Pavel Djundik som är en av personerna bakom hemsidan Steam Database som nu hävdar sig ha fått tag på datumen via kinesiska källor. Enligt Djundik ska plånböcker få lida från och med den 25 juni fram till den 9 juli.

Djundik nämner inte bara vilka datum Steams sommarrea kommer att börja och sluta. Plattformen sägs även planera ett slags lojalitetsprogram för sina användare. Detta program påstås bli poängbaserat men exakt hur det kommer att fungera nämns inte. Däremot ska användare kunna få olika belöningar genom detta program. Det spekuleras röra sig om allt från nya brickor som visas på användares Steam-profiler till möjligtvis även rabattkoder för speltitlar.

Värt att ha i åtanke är att inga av dessa uppgifter har bekräftats i skrivande stund. Däremot har Steam Database tidigare varit en relativt pålitlig källa för läckor angående plattformen. Det är dock ingenting som garanterar att dessa datum faktiskt stämmer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid