Steam har som tidigare rykte smugit igång en ny rea. På tal om spel verkar det som att Sony kan komma att släppa Uncharted 4 till PC. I samma veva har vi fått väldigt tidiga rykten med vad som sägs vara information angående AMD:s Ryzen 8000-serie.

AMD:s processorfamiljer sträcker sig idag upp till Ryzen 5000-serien. Detta håller dock inte ryktesmaskinerna från att spotta ut påståenden om vad som komma skall när det väl blir dags för Ryzen 8000-serien. På spelsidan ser vi att Valve har dragit igång en ny rea på sin plattform Steam och Playstation-exklusiva Uncharted 4 påstås vara på väg till PC.

 

Ryzen 7000 B550 Zen+ Ryzen 5 5600X

Första detaljerna kring Ryzen 8000-serien?

vad som sägs vara den första informationen kring AMD:s framtida Ryzen 8000-serie sprids nu på internet. Enligt ryktet ska arkitekturen byggas på tre nanometers tillverkningsteknik. Den ska även ha en hybriduppsättning av arkitekturer och blanda båda Zen 5 och Zen 4. Kodnamnet för APU-enheterna i serien sägs vara Strix Point och de stationära processorer utan grafikkretsar hävdas gå under namnet Granite Ridge.

Läs mer hos Videocardz.

 

Uncharted 4 kan vara på väg till PC

Vi har nyligen sett Sony börja ta tidigare Playstation-exklusiva speltitlar till PC. Enligt vad som hävdas vara en bild från en intern presentation hos Sony kan Uncharted 4: A Thief’s End komma att följa upp Day’s Gone och Horizon: Zero Dawn på PC.

Läs mer hos Kitguru.

 

Steam

Rea och gratisspel hos Steam

Valve har dragit igång en ny rea på sin spelplattform Steam. Denna fokuserar på öppna spelvärldar och inkluderar titlar som Metro: Exodus, Cyberpunk 2077, Sea of Thieves och Red Dead Redemption 2. Rean kommer att vara aktiv fram till 31 maj klockan 19:00 svensk tid. I samma veva passar man även på att ge bort strategispelet Company of Heroes 2 med dess expansionspaket Ardennes Assault helt utan kostnad som spelare kan klicka hem och behålla i sitt spelbibliotek permanent.

Se mer hos Steam.

 

170 testade mobilskärmar på 3,5 år – detta har hänt

Vår systersajt Surfa har skrivit en intressant artikel om teknikutvecklingen av bildskärmar för smartphones. De visar på förbättringar i både vitbalans och ljusstyrka efter att ha testat 170 smartphones de senaste dryga tre åren. Diagrammen är riktigt intressanta!

Läs mer hos Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid