Datumen för plattformen Steams nästa rea sägs ha läckt ut. I samma veva visar AMD Epyc 7543 framfötterna och stöd för raytracing och RTX-tekniker i Source 2-motorn kan ha röjts.

Byte Size är tillbaka efter julledigheten! Vad har då hänt under denna vecka förutom en armé av nya produkter som visats upp eller lanserats i samband med CES 2021?

 

AMD Epyc 7543 Milan på nivå med TR 3990X

AMD:s serverprocessor Epyc 7543 Milan har nu hittats i databasen för Geekbench. I den syntetiska testsviten lyckades processorn med sina 32-kärnor lägga sig på nästintill samma nivå som 64-kärniga Threadripper 3990X. Detta i den del av testet som brukar samtliga processorkärnor.

Läs mer hos NotebookCheck.

 

Steam

Datum för Steams nästa rea kan ha röjts

Nästa stora rea-tillfälle på plattformen Steam sägs hållas mellan den 11 och 15 februari. Detta enligt hemsidan SteamDB som påstår sig ha tagit del av ett intern mejl från Valve till Steams partners.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Source 2-motorn kan få stöd för raytracing

På tal om Valve ser det ut som att deras spelmotor Source 2 kan komma att få stöd för RTX-tekniker från Nvidia och raytracing. Detta enligt Twitter-användaren Pavel Djundik som hittat referenser till det inuti filer för den senaste beta-versionen av spelet Artifact.

Läs mer hos WCCFTech.

 

Googles köp av Fitbit färdigt, med krav

Mitt under CES-mässan blev det färdigt att Google har genomfört sitt köp av Fitbit för drygt två miljarder dollar. Det tog ett och ett halvt år för köpet at bli färdigt. Det kommer samtidigt med krav från myndigheter som vill se till att Google inte utnyttjar köpet för att använda hälsodata för annonsering.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid