Valve har bekräftat att ännu en rea kommer att hållas via plattformen Steam och denna gång är det speltitlar med öppna världar som kommer att få sina prislappar reducerade.

Valve verkar ha tröttnat på att försöka dölja kommande reor på plattformen Steam innan de faktiskt går av stapeln. Nu har företaget gått ut offentligt med vad nästa reatillfälle fokuserar på och vilka datum det rör sig om.

Mer specifikt har Valve nu publicerat ett inlägg som vänder sig till spelutvecklare. Enligt inlägget söker företaget nu utvecklare av speltitlar med öppna världar för att delta i nästa rea. En rea som Valves inlägg menar är till för att uppskatta och fira ”oändligt upptäckande”.

Speltitlarna måste vara kopplade till ett Steamworks utvecklarkonto, ha lanserats innan den 27 maj samt bära etiketten ”Open World” eller ”Open World Survival Craft” för att få delta. Samt att utvecklarna måste registrera med Valve hur mycket av ett reducerat pris de är villiga att ge spelet under reaperioden.

Exakt vilka speltitlar som kommer att delta i reatillfället återstår att se. Rean kommer dock att hållas mellan den 27 och 31 maj.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid