Den som missade Steams senaste vinter-rea eller helt enkelt inte får nog av att införskaffa speltitlar till rabatterat pris har början av februari att se fram mot då ännu en rea för det kinesiska nyåret planeras hos den digitala spelplattformen.

Valve planerar att även detta år hålla en rea-period på plattformen Steam för användare som känner sig sugna på att utöka sitt spelbibliotek (förhoppningsvis) utan att behöva ta död på sin plånbok.

Valve har skickat ut en påminnelse till utvecklare om att det fortfarande finns tid att registrera sina produkter för att delta i rean. Däremot har inget exakt startdatum för rean offentliggjorts av Valve. Det framgår heller inte hur länge den kommer att vara aktiv.

Förra året hölls rean mellan den 15 och 19 februari. I år så inträffar dock det kinesiska nyåret den 5 februari, vilket kan betyda att vi får en rea-period redan i början av nästa månad.

Valves påminnelse till utvecklare påpekar även att den kommande rean kommer att skilja sig från den höst-rea och vinter-rea som hålls varje år. På det vis att Steambutikens startsida inte kommer att vara dedikerad till att visa upp produkter med nedsatta priser. Vilket innebär att köpsugna får vända sig till att själva söka igenom produktsidorna för speltitlar som kan vara av intresse.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid