Årets sista två månader är kantade med reor och kapade priser på alla möjliga sorters produkter, nu har även en stor samling spel fått sina priser kapade i samband med Steams höstrea.

Plattformen Steam brukar generellt ha en stor rea under varje årstid. Under förra månaden var det dags för Halloween-rea med kapade priser för (mestadels) skräckspel. Mellan denna rea och den stora julrean som brukar hållas på plattformen varje år är det nu dags för höstrean att få folk att sträcka sig efter sina plånböcker.

Enligt Steams startsida ska det vara 14 216 produkter som ingår i den höstrea som just nu är igång. Användare som loggar in på tjänsten och går till butikens startsida kommer att mötas av produkter som baserat på inköpshistorik och de önskelistor som går att sätta ihop på plattformen bör vara intressanta för varje individuell användare.

Bland alla titlar som fått sitt pris nedsatt finns till exempel GTA V som just nu är på 34 procent rea, Nier Automata på 50 procent, Endless Space 2 på 66 procent och de olika installationerna i Fallout-serien på mellan 50 och 75 procent rea.

Den som vill införskaffa en uppsättning nya speltitlar eller bara fönstershoppa produkter med nedsatt pris kan spana in Steams onlinebutik direkt i webbläsaren eller ladda ner tjänsten som program. Höstrean kommer att pågå fram till tisdagen den 27 november och avslutas klockan 19:00 svensk tid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid