Datum för halloween, höst och vinter-reorna hos Valves spelplattform Steam sägs nu har läckts innan de ens bekräftats av företaget.

När det är det för rea hos spelplattformen Steam är det många som gör sig redo att fynda speltitlar som sina prislappar kapade. Nu påstås datumen för årets tre resterande reor som ska hållas på plattformen ha läckts ut innan Valve själva ens hunnit bekräfta dessa.

Dessa datum kommer från SteamDB och Twitter-kontot hävdar att flera spelutvecklare har publicerat dessa datum på flera olika håll trots att Valve begärt att utvecklare håller datumen hemliga så länge som möjligt.

De tre resterande reorna hos plattformen sägs hållas under följande datum:

  • Halloween-rean: 28 oktober – 1 november.
  • Höst-rean: 26 november – 3 december.
  • Vinter-rean: 19 december – 2 januari.

Sett till de datum Twitter-kontot hävdar vara då de kommande reorna startas och avslutas faller de någorlunda i linje med samma reor som hållits tidigare år. Däremot har dessa datum inte bekräftats och informationen bör tas med en nypa salt.

Valve brukar vara duktiga på att hålla locket tätt när det kommer till deras reor. Datum brukar inte bekräftat förrän någon enstaka vecka i förväg och detsamma gäller de event som även brukar komma i samband med de största reorna på plattformen. Hur som helst verkar det som att spelsugna konsumenter kan förvänta sig ytterligare tre reor hos plattformen utöver de som redan kantat året med jämna mellanrum.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid