Ett av årets största spellansering väntas bli introduktionen av Star Wars Battlefront. Enligt ryktet kommer spelet skickas med utan extra kostnad tillsammans med alla kommande kunder av dyrare AMD-grafikkort. Både Radeon Fury, 390X och 380X sägs säljas tillsammans med det kommande Star Wars-spelet.

Lanseringen av AMD:s nya grafikkort närmar sig och nu börjar vi höra rykten om hur de nya korten kommer att marknadsföras och säljas. Enligt ny information från Fudzilla har AMD planer på att sälja framtida grafikkort tillsammans med det kommande spelet Star Wars: Battlefront. Enligt ryktet har AMD lyckats skriva kontrakt med EA som ger dem möjlighet att skicka med exemplar av spelet till alla köpare av företagets kommande Radeon Fury-, 390X- och 380X-kort. Det är inte klart exakt hur det hela ska fungera för konsumenter men det är troligt att AMD väljer att skicka med en kod som kan användas när spelet lanseras, i mitten av november.

Gratis spel men högt pris

Om ryktet om Star Wars Battlefront stämmer betyder det att AMD får tillgång till en viktig titel. Med tanke på den senaste tidens rykten kring Radeon Fury verkar det dock inte som om kunder kommer få spelet särskilt billigt. Radeon Fury sägs exempelvis kosta runt 1 000 dollar, ett saftigt pris som kan betalas av konsumenter som inte nödvändigtvis bryr sig om de relativt små kostnaderna för spel. Beroende på prissättningen för AMD:s 300-seriekort kan dock Star Wars: Battlefront bli ett större lockbete för de billigare modellerna.

AMD har inte bekräftat sina planer för Radeon-familjen men väntas bland annat berätta mer om en vecka, den 16 juni. Då får vi se om AMD bekräftar hur man har tänkt att sälja sina kommande kort.

Källa: Fudzilla

Läs mer:

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
fhaneAgriemos98Segen01 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Segen01
Gäst
Segen01

Faaaaan då! Jag som hoppades på att nvidia skulle bundla spelet med 980Ti….

Agriemos98
Gäst
Agriemos98

[quote name=”Segen01″]Faaaaan då! Jag som hoppades på att nvidia skulle bundla spelet med 980Ti….[/quote]Segen, DICE är och kommer nog alltid att vara en AMD exklusiv partner eller aa fram tills att AMD går i grunden för att dem flesta inte vill ge dem en chans vilket är lite tråkigt. Kolla bara hur bra BF4 flöt på AMD GPUer med Mantle det va en sinnes sjukt stor skillnad jämt emot nVidia korten, är det fel att göra så som AMD/Dice gjorde med Mantel? In my opinion inte alls AMD har ju redan sagt att nVidia gärna får ta del av deras… Läs hela »

Rasmus Andersson
Medlem
Rasmus Andersson

[quote name=”Agriemos98″][quote name=”Segen01″]Faaaaan då! Jag som hoppades på att nvidia skulle bundla spelet med 980Ti….[/quote]Segen, DICE är och kommer nog alltid att vara en AMD exklusiv partner eller aa fram tills att AMD går i grunden för att dem flesta inte vill ge dem en chans vilket är lite tråkigt. Kolla bara hur bra BF4 flöt på AMD GPUer med Mantle det va en sinnes sjukt stor skillnad jämt emot nVidia korten, är det fel att göra så som AMD/Dice gjorde med Mantel? In my opinion inte alls AMD har ju redan sagt att nVidia gärna får ta del av… Läs hela »