Hypen fortsätter att stiga när nu en ny trailer för Star Wars: Battlefront släpps. Denna gången får vi se ett episkt slag mellan de två sidorna, i luften. X-wings, A-wings, Millennium Falcon, Tie Fighters och många andra fordon kriga mot varandra i ett gigantiskt krig ovanför marken. Grafiken ser minst sagt lovande ut.

Star Wars Battlefront kommer bli ett av årets största spellansering. Dice håller på att utveckla ett av tidernas grafiskt mest avancerade datorspel som dessutom är baserat på några av tidernas mest populära filmer. I dag får vi ta en titt på spelets flygbaserade krigsläge. Vi får se spelare från båda sidorna av kriget få uppdrag att ta ut fienden och använda olika vapen för att uppnå sina mål. Vi får till och med ta en titt Millennium Falcon i krigsläge.

Den nya trailern är gjord för Playstation 4 och visar troligen inte exakt vad vi kommer att få se på PC. Dice har dock utvecklat spelet med höga upplösningar och höga bildfrekvenser i åtanke. De har visat bilder på spelet renderat i 4K-upplösning men säger att man utvecklat det med huvudmålet att erbjuda hög kvalitet och främst höga bildfrekvenser på alla plattformar.

Grafik baserad på äkta rekvisita

De bilder och trailrar vi sett för spelet ser lovande ut när det gäller grafik. Dice använder sig av flera olika tekniker för att åstadkomma sina resultat. Utvecklarna har bland annat tagit bilder på rekvisita som använts för att filma Star Wars-filmerna för att kunna återskapa så trogna effekter och objekt som möjligt.

Rykten har tidigare pekat på att AMD ska ha skrivit kontrakt med EA för att ge ut gratis exemplar av spelet vid köp av företagets flaggskeppskort. Inget av företagen har dock bekräftat sådana planer men det skulle inte förvåna oss om någon grafikkortstillverkare bestämde sig för att dela ut spelet till sina framtida kunder.

Star Wars Battlefront kommer att göra sin debut den 17 november och lanseras för PC, Xbox One och Playstation 4. Då kommer spelet bland annat ta med spelare på gigantiska slag med upp till 40 spelare.

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
REALiAM Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
REALiAM
Gäst
REALiAM

Kul att dom säger ”stay in formation” och bryter den en sekund senare, detta läge ser inte alls roligt ut IMO