I veckan bekräftade Dice och EA att det kommande spelet Star Wars: Battlefront snart kommer att släppas som en öppen beta. Detta fick många att jubla men det kommande spelet gjorde inte bara rubriker med sin tidiga testversion. En Han Solo-minikyl gjord för de kunder som förbeställer spelet ökar hajpen ytterligare.

Det råder Star Wars-feber över stora delar av världen. Med nya filmer på väg och gulliga BB-8-robotar i butiker är det inte konstigt att också Star Wars: Battlefront drar till sig mycket uppmärksamhet. Spelet som utvecklas av svenska Dice lanseras om knappt två månader och är snart redo för sin öppna betalansering, detta bekräftades nyligen av EA. Den kommande betan kommer att lanseras under början av oktober och vara tillgängliga för alla att spela.

Öppen beta, med offlineläge

Till skillnad från vissa andra spel kommer betan av Star Wars: Battlefront inte bara vara öppen utan också erbjuda offlinespel och flera onlinelägen, inklusive delad skärm i co-op-läge. Detta betyder att potentiella kunder har möjlighet att testa delar av spelet innan det lanseras.

Infryst i kolblock

Vissa kunder som bestämmer sig för att lägga ut pengar på spelet innan det lanseras kan få möjlighet att köpa ett intressant tillbehör – en minikyl med Han Solo ”infryst i ett kolblock”. Kylen som säljs av den amerikanska livsmedelskedjan Walmart kostar 130 dollar, eller 60 dollar om spelet också förbeställs i Xbox One- eller Playstation 4-version. Vi har tyvärr inte sett något spår av kampanjen i Sverige men det kanske inte gör så mycket. Som en recensent uttrycker det på Walmars hemsida:

”There is nothing special about this. It is just a sticker on a fridge. Piece of junk.”, skriver BBB8.

Star wars Han solo kyl

Källa: EA, Walmart

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LoppanHSegen01 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Segen01
Gäst
Segen01

Det är mer en stresstest än en beta. Går inte att betatesta mindre än två månader innan release.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Man får väl hoppas för dom som köper det att det blir en hit annars gör väl EA samma sak som dom gjorde med Medal of Honor Warfighter (som va kul men patchades inte) släpper det som en het potatis fast förutsättningarna är nog bättre här.