Får att fira sin årsdag kommer Star Citizen att bli öppet för alla att spela under en vecka utan kravet att något köp genomförs innan spelare kan utforska yttre rymden.

Star Citizen är ett spel som höjt många ögonbryn under sin utveckling. Utvecklarnas vision för spelet när det väl blir färdigställt är makalös och trots att spelet fortfarande är i alfa-stadiet av sin utvecklingscykel har det dragit in över 150 miljoner dollar genom gräsrotsfinansiering.

Spelets utveckling har även stått för en hel del kontroverser. Spelet har utvecklats i över fem år och är fortfarande, som tidigare nämnt, i alfa-stadiet. Något som fått många att reagera med tanke på hur mycket pengar från privatpersoner som gått in i projektet.

Vare sig man är positivt eller negativt inställd till spelet kommer det att vara tillgängligt för alla att spela under en vecka utan kostnad. Från och med den 23 november fram till 30 november kommer spelet att vara tillgängligt via sin officiella hemsida utan extra kostnad.

I samband med jubileet och gratisveckan kommer även spelets ”första planet” att implementeras. Denna går via namnet Hurston och avtäcktes för första gången under CitizenCon 2018 som hölls i oktober.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ered Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Ered
Gäst
Ered

Passerade precis 200 Miljoner dollar