En samling med uppdaterade versioner av de tre första spelen med allas favoritdrake Spyro kallad Spyro: Reignited Trilogy är på väg till Xbox One och Playstation 4. Nu ser det även ut som att trilogin hittar sin väg till PC och Nintendo Switch.

Att återuppväcka klassiska spel har visat sig kunna vara en gynnsam strategi. När Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy lanserades mottogs samlingen uppdaterade spelklassiker med positiv kritik.

Härnäst lanseras de tre första Spyro-spelen i en uppdaterad skrud. Denna gång är det fortfarande konsolexklusivitet som gäller i början. Dock är det inte bara Playstation 4 som får njuta av nostalgin, utan även Xbox One.

Nu har Nintendos officiella hemsida för Storbritannien börjat lista fler plattformar än de två tidigare konsolerna för den kommande Spyro-trilogin. Utöver Playstation 4 och Xbox One listas även Nintendo Switch och PC. Något som inte är helt förvånande då Bandicoot-trilogin gjort bra ifrån sig efter sin lansering till övriga plattformar.

Dessvärre finns inget exakt lanseringsdatum för PC eller Switch-versionerna av de klassiska Spyro-spelen. Till Playstation 4 och Xbox One kommer dessa att lanseras den 21 september. Det återstår att se om det blir ett helt års exklusivitet, eller om vi kan komma att få ta del av ultranostalgin på PC inom ett kortare tidsspann än så.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid