altSpotify Unlimited är den senaste abonnemangsformen hos den svenska musiktjänsten Spotify. Med en månadskostnad på 49 kronor är tjänsten hälften så dyr som Premium och skillnaderna är att den senare, med ett pris på 99 kronor, även stödjer uppspelning på mobiltelefoner och offline spellistor. Samt att Spotify Premium fortfarande ger något högre ljudkvalité med 320 Kbps, upp från runt 160 kbps.

Spotify hoppas på detta sätt locka till sig nya abonnenter som inte har behov av den mobila sidan av tjänsten och det med ett ordentligt lägre pris. Samtidigt finns nu Spotify Open för dem som inte lyckats få tag på en inbjudan till Spotify Free. Skillnaden mellan dessa är att Spotify Open inte stödjer radiofunktionen, samt att man endast får lyssna på 20 timmar musik varje månad.

alt

Mer information om Spotify Unlimited finns att hitta på hemsidan.

En notis är att Spotify även lanserat en ny version av sin Android-applikation med stöd för topplistan, Last.fm scrobbling samt uppspelning av lokalt lagrad musik. Mer information om Spotify for Android finns att hitta här.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid