Det verkar som att Spotify Hi-Fi blir nästa steg för företaget. Den nya prenumerationen ska för en extra kostnad erbjuda högre ljudkvalité.

Det verkar som att vissa Android-användare fått upp erbjudandet som Spotifys nya erbjudande ”Hi-Fi” i förtid. Även om användarna inte kunnat ta nytta av erbjudandet än så länge så har det röjts vad som erbjuds för den extra premien.

Den nya premiumtjänsten ska ha börjat testas bland en liten grupp användare. Men användare som då inte varit utvalda till testet har fått upp att tjänsten varit tillgänglig. Dock utan att ha faktiskt kunnat registrera sig för den.

Oklart vad priset för Spotify Hi-Fi blir

Flertalet användare har rapporterat att man fått upp erbjudandet om Hi-Fi en kort stund. Exakt vad priset för tilläggstjänsten kommer att hamna på är dessvärre oklart just nu då olika användare nämnt att man fått erbjudandet för 5 dollar och andra säger upp emot 10 dollar. Detta är då ovanpå priset som Spotify Premium kostar i vanliga fall.

Spotify själva säger att man inte har några nyheter angående detta att dela med sig utav just nu. Men att man ständigt testar nya tjänster och produkter. Så om Spotify Hi-Fi faktiskt blir verklighet eller inte återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid