Medans AMD:s Radeon RX 6800-serie av grafikkort har hållit mångas största fokus under veckan har nu Nvidias RTX 3060 Ti ännu en gång dykt upp. Denna gång i vad som ska vara en bild från en faktisk återförsäljare. Samtidigt har Cyberpunk 2077 får ett officiell trailer och ett nytt James Bond-spel är på väg.

Trots att veckans stora kändis varit AMD senaste grafikkortslansering kommer det ständigt nyheter från andra håll. Bland dessa har vi AMD:s konkurrent Nvidia vars nästa grafikkortslansering verkar krypa allt närmare. Google Stadia har bekräftats bli tillgänglig för iOS-enheter inom de kommande veckorna. Omåttligt hypade Cyberpunk 2077 har fått en ny, officiell trailer och Hitman-studion IO Interactive har släppt en teaser för ett tidigare okänt James Bond-projekt.

 

Återförsäljare visar upp RTX 3060 Ti

Nvidia har fortfarande inte avtäckt någon grafikkortsmodell vid namn Geforce RTX 3060 Ti. Detta har dock inte stoppar den bosniska återförsäljaren CPU Infotech från att dela en bild på vad som sägs vara just denna grafikkortsmodell. Rättare sagt är det dess paketering som syns på bilden. Dessvärre är det fortsatt många frågetecken runt grafikkortet.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Google Stadia Chromecast

Google Stadia kommer till iOS

Det är inte bara Nvidias tjänst Geforce Now som tar sig till iOS genom att kringgå Apples restriktioner för App Store. Google har nu bekräftat att även deras tjänst Stadia kommer att bli tillgänglig att använda för iOS-enheter genom webbläsaren Safari. Inom de kommande veckorna ska Google börja hålla allmänna tester av tjänsten genom Safari.

Läs mer hos Kitguru.

 

IO Interactives nästa projekt är 007

Spelstudion IO Interactive som stått för de senaste speltitlar i Hitman-serien har nu bekräftat sitt nästa projekt. Det rör sig om ”Project 007” som inte helt förvånansvärd kretsar till den välkända internationella spionen James Bond. Inte mycket information kring projektet är känt i dagsläget. Förutom att dess handling inte kommer att vara tagen från någon av böckerna eller filmerna som kretsar kring agentens många uppdrag.

 

Cyberpunk 2077 får officiell gameplay-trailer

Det börjar dra ihop sig för lanseringen av Cyberpunk 2077 från CD Projekt RED. Speltiteln är mer än ett halvår försenat men har lyckats hålla hypen uppe genom de förseningar som dykt upp. Nu har speltiteln fått en officiell gameplay-trailer som sträcker sig över fem minuter.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid