Nu är det bara lite mindre än 2 månader kvar tills vi får utforska San Franciscos öppna gator i Watch Dogs 2 och Ubisoft passar på att släppa en trailer för spelets story som introducerar oss till våra allierade och även våra fiender.

I Watch Dogs 2 antar du rollen som Marcus Holloway. En ung lovande hacker som blir anklagad för ett brott som han inte begått tack vare det automatiska övervakningssystemet ctOS 2.0:s bristfälliga algoritmer.

För att rentvå sitt namn och för att visa allmänheten exakt vad som försiggår i ett otroligt övervakat samhälle så måste Marcus gå i allians med en bunt udda karaktärer och genomföra handlingar som kan anses som mindre lagliga.

Spelmotorn bakom Watch Dogs 2 är en uppdaterad version av samma motor som drev det första spelet. Om Ubisoft kan hålla sig ifrån att nedgradera grafiken denna gång så kan vi mycket väl få ett av dom snyggaste spelen med öppen spelvärld när Watch Dogs 2 lanseras.

Den 15:e November släpps Watch Dogs 2 löst på Playstation 4, Xbox One och Windows. Och en smått imponerande mängd av hela 6 olika varianter kommer att finnas tillgängliga. Allt från endast själva spelet till riktigt påkostade samlarvarianter med en fysiska samlarföremål.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid