Space Hulk – Deathwing spänner musklerna i en ny video om spelets vapenarsenal. Allt från eldkastare till gigantiska hammare kommer att finnas till ditt förfogande.

Space Hulk – Deathwing tar plats i det ikoniska Warhammer 40k-universumet. Under en längre tid var Warhammer en relativt sparsamt använd licens för annat än skaparnas egna figurspel. Numera så verkar det dock dyka upp en ny Warhammer-titel varannan vecka.

I Space Hulk – Deathwing så axlar spelarna rollen som en Terminator-trupp i Space Marines kapitlet Dark Angels. Uppdraget är simpelt – ni ska rensa ett öde Space Hulk rymdskepp från Tyranids – En ras av blodtörstiga rymdvarelser som reser runt i universum för att konsumera allt liv som står i deras väg.

Det kommer att vara möjligt för spelarna att lägga en personlig tvist på sin rustning och sina vapen. Även spelstilen kommer att kunna skräddarsys efter varje spelares tycke med hjälp av färdigheter som låses upp allt eftersom spelarna tjänar erfarenhetspoäng.

Space Hulk – Deathwing släpps i November och finns redan nu att förhandsboka via Steam och man får då ett extra vapen i spelet samt att man får spelet på 15 procent rabatterat pris.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid