På GamePC brukar man leta fram extraordinära monitorer och titta lite extra på desamma. Så har man även gjort denna gång när man dragit in Sonys LCD-flaggskepp Sony SDM-234/B i testlabbet. Denna monitor har en LCD-panel på 23” och erbjuder en ursprungsupplösning på 1920×1200 pixlar, inte illa pinkat med andra ord.
Det finns dock flera high-end monitorer med liknande specifikationer men det är inte många, om någon, som samtidigt specificerar en pixel-uppdateringsfrekvens på 16ms. Något som även borgar för bra prestanda inom film och spel.Sony SDM-234/B – Far Cry @ 1920×1200


Ett väldesignat kabinett med tunna kanter ger denna stora monitor verkligen ett imponerande intryck. Vi kan bara gissa att upplevelsen inte blir sämre vid ett personligt möte.


Sony som varit något tysta på LCD-marknaden ser ut att vara på väg att revanschera sig ordentligt, speciellt på workstation och high-end entusiastmarknaden där Sony SDM-234/B passar in.
Undertecknad hade gärna gett ett ben eller två för denna skapelse, frågan är bara om detta räcker för att täcka kostnaden på runt 20000 SEK.
Läs mer om Sony SDM-234/B på GamePC.com.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid