Sony har nu gått ut med att ytterligare detaljer om spelkonsolen Playstation 5 (PS5) får vänta då företaget valt att ”backa och låta viktigare röster bli hörda” vilket kan peka på att företaget håller sig tillbaka på grund av de demonstrationer som för tillfället pågår i USA.

Under gårdagen bekräftade Sony via Twitter att de detaljer kring spelkonsolen Playstation 5 (PS5) kommer att dröja. Detta på grund av att företaget känner att det inte är rätt tid att försöka få så mycket rampljus som möjligt i ett försök att bygga hype inför lansering av nästa generations spelkonsol.

En potentiell förklaring till att nyheter kring PS5 blir försenade kan vara de demonstrationer som i skrivande stund pågår runtom i USA. Dock har företaget inte angett någon exakt förklaring till varför deras ”Future of Gaming”-evenemang skjutits upp.

Sony förklarar kort och gott att det Playstation 5-evenemang som skulle ha hållits den 4 juni har skjutits upp. Detta då företaget inte känner att det är rätt tid för att fira och att man istället väljer att ta ett steg bakåt och låta andra röster höras.

Andra rykten som cirkulerat den senaste tiden hävdar att Sony helt enkelt har problem med att fastställa designen för PS5-konsolen. Då det rör sig om relativt slagkraftig hårdvara inuti enheten och dess konkurrent Xbox Series X har det pratats friskt om att Sony kan ha problem med att hantera värmeutvecklingen hos hårdvaran. Detta är dock endast spekulationer och rykten, inte något som bekräftats av Sony själva.

I skrivande stund har Sony inte gått ut med något nytt datum för sitt planerade PS5-event. Således återstår det helt enkelt att se när vi kan komma att få ytterligare information angående den spelkonsol som ska ta sig an Microsofts Xbox Series X.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Maikel Aram

Dålig ursäkt Sony haruppenbarligen Problem och använder kravallerna som ursäkt för att inte behöve visa nåt