Det har börjat dyka upp en del förhandstittar på Sonys omtalade mobila spelkonsol och den Hong Kong-baserade Internetbutiken Lik-Sang har nu publicerat en kort ”hands-on”-artikel för Sony PSP.


Det är ingen omfattande artikel rent skriftmässigt men det finns en mängd bilder på Sony PSP och intressant nog även sida vid sida med Nintendo DS. Designmässigt är det nog inte många som tvekar på Sony PlayStation Portable då den i våra ögon är i en klass för sig jämfört med t.ex. Nintendo DS.Den i sambandet enorma LCD-displayen gör även sitt för utseendet, men det ser onekligen ut som att displayen gör vad den ska också. Om vi ska döma av bilderna på Lik-Sang är det imponerande bildkvalité på Sony PSP.Det har dock inte enbart fördelar visade det sig på Lik-Sang då man tydligen gick så långt att man använde gummihandskar alá kirurgmodell vid hantering av enheten. Sony PSP har nämligen en stark förkärlek för tummavtryck tack vare dess blanka finish.


Men har dock även skrivit en del om Sony PSP och man tar även upp en till synes klar nackdel med enheten, dess laddningstider. Man listar laddningstider för fyra olika spel och i värsta fall kunde man få vänta över 20 sek på att komma fram till spelets meny efter att man startat enheten.
Inga imponerande siffror direkt och tyvärr kunde man ännu inte ge några kommentarer kring batteritiden, något som annars varit en omtalad nackdel på PSP. Trots brist på några trovärdiga tester.


Vill du läsa mer om Sony PSP kan du ta dig vidare till Lik-Sang.com.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid