Förra veckan gick Sony ut med att företaget skjuter upp det Playstation 5-centrerade evenemang som skulle ha hållits den 4 juni. Nu har det dock bekräftats att evenemanget blir av redan den 11 juni istället.

Under förra veckan framkom det att Sony hade skjutit upp sitt evenemang som skulle ha hållits den 4 juni. Anledningen ska enligt företaget ha varit att ”viktigare röster måste få höras”. Något som riktade spekulationer mot att företaget avvaktade på grund av de protester som just nu pågår runtomkring USA.

Nu har det dock bekräftats att företagets ”Future of Gaming”-event kommer att livestreamas på Twitch och Youtube den 11 juni. Presentationen ska ha spelats in i förväg och kommer att sändas i 1 080p-upplösning vid 30 bildrutor per sekund. Sony har även hävdat att ljudet kommer att vara en stor del av presentationen. Således rekommenderas tittare att använda hörlurar när de tittar på sändningen.

Sonys blogginlägg angående det uppdaterade datumet nämner hur det är dags för spelsugna att få en förstatitt på vilka speltitlar som kommer att vara tillgängliga på konsolen efter att den lanserats framåt årets slut. Mer specifikt nämns det hur tittare kommer få se något som ”bara kan avnjutas på Playstation 5”.

Den 11 juni är då det nya datumet för Sonys livestreamade evenemang. Svensk tid rör det sig om klockan 22:00 på torsdag som Sony påbörjar sin sändning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid