Sony Ericsson visade nyligen upp en överraskande negativ kvartalsrapport och den senaste tidens rykten har handlat om vad som sägs bli tillverkarens första dubbelkärniga smartphone, Xperia Duo. Men nu dyker det upp spår av en ny modell från tillverkaren som med utvecklingsnamnet LT18i ser utt att röra sig fritt på svensk mark.

Sony Ericsson har en mängd olika utvecklingsnamn för sina smartphoneserier och LT18i ser ut att kunna vara en ny toppmodell efter att Sony Ericsson Xperia Arc utvecklats under namnet LT15i. Detta skulle kunna indikera att LT18i i själva verket är den beryktade Xperia Duo, något som dock verkar tillbakavisas av Sony Ericssons egna användarprofiler som publicerats på företagets hemsida.

Här talar man om en upplösning på 480 x 854 pixlar (samma som i Arc) samt en systemprocessor baserad på den enkelkärniga Cortex-A8 arkitekturen. Exakt vilken modell detta handlar om är alltså oklart, men intressant är att telefonen redan reser runt i Sverige och bland annat lämnat bildbevis från skånska hamnstaden Ystad där bland annat Wallander-serien spelats in.

lt18bildEn av de första bilderna tagna med Sony Ericsson LT18i i Ystad.

Ett foto på Picasa som tagits med en telefon märkt LT18i visar torget i Ystad och har sedan dess publicering plockats ner från bildtjänsten, men inte innan den snappades upp av mobilsajten XperiaBlog. Fotot är komprimerat till 2MP vilket gör det omöjligt att veta kamerasensorns ursprungsupplösning men bildkvalitén ser ut att vara i klass med nuvarande flaggskeppet Arc.

Vilken telefonmodell Sony Ericsson reser runt i skåne med lär vi troligtvis veta snart, men tills dess hoppas vi få liknande uppgifter om deras omtalade flaggskepp Xperia Duo.

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
McKinley Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
McKinley
Medlem
McKinley

Tyvärr är LT18i Inget annat än en överklockad Arc med få förbättringar.
Misstänker att man släpper denna lur för att hålla kunderna upptagna inför nästa år, då vi kommer att få se Sony Ericssons första dubbelkärniga telefon.
Jag hoppas jag har fel i det jag har läst