Sony förväntas storsatsa i sitt mobila segment under MWC nästa vecka, men redan nu har en del information om åtminstone en av företagets nya produkter hittat ut i förtid. Den nya surfplattan Xperia Z4 Tablet har dykt upp i Xperia Lounge med löften om en slimmad design, gott om prestanda och grym batteritid.

Årets Mobile World Congress ligger bara några dagar bort och Sony är en av de tillverkare som väntas uppdatera stora delar av sitt sortiment under mässan. Under hösten har vi fått höra en del rykten om tillverkarens nästa surfplatta, som nu har presenterats i förtid på via Sonys egen app Xperia Lounge.

Xperia-Z4-Tablet-screenshot.0

Produktinformationen plockades snabbt ner, men inte utan att vi hunnit notera flera detaljer. Bland annat syns den nya plattan på bild med en väldigt tunn profil och i beskrivningen nämns en 2K-panel (med största sannolikhet 2 560 x 1 440 eller 2 560 x 1 600 pixlar) samt löften om en ”ultrasnabb” processor och marknadsledande batteriprestanda. Det nämns inte exakt vilken processor det handlar om, men Qualcomm Snapdragon 810 känns som en trolig kandidat.

Avslutningsvis nämndes även den 3:e mars som datum, så för ett mer officiellt tillkännagivande är det tisdag nästa vecka som ska ringas in i kalendern.

Källa: Xperia Blog

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid