Vi har under dagen fått lite information kring Solteks deltagande på Cebit 2004 i Hannover Tyskland. I ett pressmeddelande vi mottagit finns det lite kortfattad information kring vad Soltek kommer att koncentrera sig på under mässan och det är primärt SFF barebones och moderkort.
Detta är ingen större överraskning och även om de smaskiga detaljerna inte kommer att finnas tillgängliga förrän på CeBit verkar det bli en hel del intressanta produkter som visas upp i Solteks bås.
Deras Qbic-serie av SFF-barebones kommer som väntat vara väl presenterad på mässan och ett av de nya barebones som kommer visas upp är ett nForce3 250 baserat barebone för athlon64-processorer. Detta barebone kommer även introducera en ny frontpanel och chassidesign som vi helt klart ser fram emot att se.


På moderkortsfronten kommer Soltek att fortsätta introducera deras entusiast-serie ”Pro” som är mer featurespäckade modeller av Solteks vanliga moderkort.
Man kommer även visa upp produkter baserade på Intel resp. VIAs Socket 775-chipset, Intel 915G och VIA PT890. Som för övrigt även ska ge stöd för PCI Express.
Soltek kommer som många andra tillverkare att även visa upp de första Socket 939-moderkorten för AMDs Athlon64-familj och detta i form av, det VIA K8T800 Pro baserade, SL-K8TPro-939.


Även om grafikkort inte är Solteks största produktlinje kommer man även visa upp ett nytt grafikkort på CeBit och det är ett ATi Radeon 9600XT-baserat kort, Soltek SL-9600S-PD.


Som en liten förhandstitt har Soltek skickat oss en 3D-renderad bild på deras CeBit-bås där vi tydligt kan se hur viktiga SFF-barebonen blivit för Soltek och deras marknadsföring.


Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid