Cryengine är en av de mest framstående grafikmotorerna tillgänglig idag för spelutvecklare att bygga sina nya titlar kring. En av många som hoppat på Cryengine-tåger är CI Games som nu visar upp skärmdumpar från Sniper: Ghost Warrior 3 som ger en känsla för den imponerande spelinlevelse som Cryteks grafikmotor kan leverera.

Crytek fortsätter att utveckla sin grafikmotor Cryengine och som efter version 3 numera döpts till just bara Cryengine. Den senaste installationen av grafikmotorn kommer bland annat att användas i det kommande actionspelet Sniper: Ghost Warrior 3 där utvecklaren CI Games nu lättar på skynket för spelets avancerade grafiska effekter.

Ghost Warrior annonserades så sent som i december förra året och har ännu inte gjort mycket väsen av sig. Efter en stängd presentation av spelet under årets E3-mässa har dock utvecklarna bestämt sig för att släppa en bunt med skärmdumpar som med verklighetstrogna ljuseffekter, välmodellerad natur och detaljerade texturer ger oss en förhandstitt på Cryteks utvecklade grafikmotor.

Skärmdumparna som sannerligen visar upp imponerande grafiska effekter avslöjar inget om spelets övriga kvalitéer men bekräftar att det är flera grafikmotorer som det närmaste året kommer slåss om utvecklarnas licenspengar och spelares beundran.

Sniper: Ghost Warrior 3 lanseras någon gång under första halvåret 2016 för PC, Playstation 4 samt Xbox One.

Källa: Wccftech

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JohnFisk Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JohnFisk
Gäst
JohnFisk

Ser inget imponerande med dom bilderna om man inte kollar efter hur dåligt visuellt det ser ut med ljus som reflektera ojämnt, träd som ligger 20cm över marken och berg som tappar texturerna. Visserligen ser det ut som gubbarna har bra arbete bakom dom.