Det är full fart på våra SM-deltagare och efter en helgs ledighet börjar vi en ny vecka med livesända överklockningar. Denna gång är det fjolårsvinnaren Jonas ”Mean Machine” Klar som ställt upp systemet framför kameran. Det nuvarande resultatet på 140,6% är målet och processorn som Jonas hoppas ska nå det är en Pentium E2140.

Jonas tog under SMPC2009 hem mästartiteln i Procentuell Överklockning och då var vapnet en Intel Celeron 430 som överklockades med hela 168,1%. Hittills i SMPC2010 har Jonas inte lyckats överträffa sitt fjolårsresultat, men att det finns kunskap och potential till riktigt höga överklockningar råder det knappast något tvivel om.

Under eftermiddagen är det följande komponenter som står på menyn i liveöverklockningen.

  • ASUS Rampage Extreme 
  • Intel Core 2 Duo E2140
  • Kingston HyperX T1 2133MHz (1x2GB) 
  • SF3D Inflection Point pot (Flytande kväve)

Följ Jonas liveöverklockning från kl 15.30 här nedan

För er som registrerat er i SMPC2010 kan vi påminna om att vi har ytterligare två utlottningspriser kvar i tävlingen. Ett In-win Commando 1 500 watts nätaggregat som lottas ut bland alla deltagare som överklockat live under årets tävling.

Samtidigt som ALLA deltagare som skickat in ett resultat i årets SM har en chans att vinna ett Gigabyte GeForce GTX 460 Super Overclocked. Så se till att få fram ett giltigt resultat i tävlingen och var med i utlottningen.

För dem som är mer intresserade av årets mästerskap finns här nedan ett flertal artiklar om överklockning och SMPC2010.

gigabyte.logga
2
2
futuremark-logga 2
Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Vilket skräp. Första CPU:n gjorde 320MHz FSB, den andra 455, jag har ingen aning om var min värmepistol är och jag pajade precis min fön. Life is good.