Årets svenska mästerskap i datorprestanda och överklockning har blivit en mycket spännande historia där vi under snart 4 veckors tid fått se inte bara ett flertal världsrekord utan även ett brett deltagande och även en insyn bakom kulisserna hos Sveriges överklockarelit. Under söngadskvällen når tävlingen sitt klimax med en livechatt som följer deltagarna under de sista skälvande timmarna. 

Den 30 januari kl. 20.00 stänger vi portarna för SMPC2010 och den slutgiltiga resultatlistan skrivs följdaktligen i sten. Som vi sett under de tidigare 8 överklockningsmästerskap som anordnats här på NordicHardware brukar det bli gastkramande avslutningar när smygande deltagare och undangömda resultat laddas upp de sista minuterna. 

Som en nedräkning för årets mästerskap kommer vi att starta en livesänd chatt kl. 18.00 under söndagkvällen där SMPC-juryn kommer att hålla låda tillsammans med alla deltagare som är intresserade av att ställa frågor eller bjuda på sina egna berättelser från SM eller andra överklockningsprojekt.

Alla som följer chatten kommer att ha möjlighet att skicka in egna kommentarer eller frågor. För de som har roliga bilder eller historier som vi kan dra upp under kvällen får ni gärna skicka sådan information till följande e-postadress. För en påminnelse om när livechatten startar kan ni registrera er mailadress i rutan till höger.

Livechatten kommer att ligga på vår SM-sajt ovanför topplistan som kommer att följas med falkögon under söndagskvällen, be there or be square.

Fina vinstchanser för alla som deltar i SMPC2010!

För er som registrerat er i SMPC2010 kan vi påminna om att vi har ytterligare två utlottningspriser kvar i tävlingen. Ett In-win Commando 1 500 watts nätaggregat som lottas ut bland alla deltagare som överklockat live under årets tävling.

Samtidigt som ALLA deltagare som skickat in ett resultat i årets SM har en chans att vinna ett Gigabyte GeForce GTX 460 Super Overclocked. Så se till att få fram ett giltigt resultat i tävlingen och var med i utlottningen.

För dem som är mer intresserade av årets mästerskap finns här nedan ett flertal artiklar om överklockning och SMPC2010.

gigabyte.logga
2
2
futuremark-logga 2
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid