Svenska mästerskapen i datorprestanda och överklockning slog igen dörrarna den 30 januari och medan verifieringen av våra vinnare fortlöper har vi även passat på att dra vinnarna i vår två utlottningstävlingar. I vår stora utlottning blev det Linus ”Lajnus86” Karlsson som drog det längsta strået, medan SM-mästaren Jon ”elmor” Sandström plockade hem live-priset.

Alla SM-deltagare under SMPC2010 var med i vår utlottning av ett Gigabyte GeForce GTX 460 Super Overclock grafikkort och när dragningen var över stod det klart att Linus ”Lajnus86” Karlsson var den som tog hem priset och med sin nuvarande 6:e plats i Procentuell Överklockning har Linus alltså fått ytterligare tillökning bland sina priser.

460soc

Vårt Live-pris som sponsrades av chassitillverkaren In-Win var ett sällsynt kraftfullt nätaggregat på 1 500 watt. Bland de deltagare som bidrog med livesändningar under årets tävling var det Jon ”elmor” Sandström som ytterligare spetsade sin SM-vinst i Procentuell Överklockning genom att vinna vår livedragning.

inwin1500

Ett stort grattis till båda vinnarna!

Medan vår verifieringsprocess fortsätter för våra 30 placeringsvinnare kommer vi att börja skeppa de priser som redan blivit spikade, bland annat 3DMark 11-licenser, spurtpriser och även nu våra utlottningspriser från Gigabyte och In-Win.

Håll utkik för mer information om SM och har ni frågor eller funderingar kring SM går det bra att vädra sina tankar i SM-forumet.

För dem som är mer intresserade av årets mästerskap finns här nedan ett flertal artiklar om överklockning och SMPC2010.

gigabyte.logga
2
2
futuremark-logga 2
Annons

12
Leave a Reply

Please Login to comment
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
phudenSnowman89-Tjalve-Anton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Per SJöberg
Medlem
Per SJöberg

Grattis grabbar!

-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Bahh. Elmor. Du har väl prylar så det räcker nu 😀

Emil Wadell
Medlem

[quote name=”-Tjalve-”]Bahh. Elmor. Du har väl prylar så det räcker nu :D[/quote]
Det heter väl ”mycket vill ha mer” av en anledning 😉

Per SJöberg
Medlem
Per SJöberg

Ja man skulle gärna vilja lära känna fru fortuna lite bättre!