Chassi och nätaggregatstillverkaren In-Win är nästa företag att presenteras som sponsor i Svenska Mästerskapen i datorprestanda och överklockning. In-Win har bokstavligen laddat upp sig ordentligt och bidrar bland annat med stryktåliga chassi, ammunitionsliknande USB-enheter och enav marknadens kraftigaste nätdelar på 1 500 watt.

In-Win har varit en välkänd aktör på den taiwanesiska marknaden under många år och har på senare tid även börjat göra större satsningar i vårt avlånga land. Under SMPC2010 har företaget tagit fram några avsina tyngsta pjäser och det hela börjar med ett stryktåligt datorchassi i fulltowermodell.

In-Win Dragon Rider har förut om en stor 220mm fläkt i sidan utrymme för hela 11 st. 120mm fläktar samt funktioner som USB 3.0, eSATA och vibrationsdämpande montering för hårddiskar. Chassit rymmer det mesta och bland annat moderkort av E-ATX standarden. Två av dessa kolosser kommer att finnas på prisbordet i år.

DragonRider1

In-Win ser även till så att komponenterna får ordentligt med kräm, inte mindre än tre stycken Commander 1 500 watts nätaggregat kommer att hitta till årets prisbord. Fyra 12V kanaler, 140mm kylfläkt och modulära kablar är lite vad som erbjuds av detta militärinspirerade nätaggregat. Nämnde vi 1 500 watt?

1500box

In-Win spinner vidare på sitt militärtema med deras 2,5-tums externa lagringschassi AMMO. Lagringsenheten ser ut som ett gevärsmagasin och är är tillverkat i stryktåligt stål. AMM= skeppas även med en så kallad Dog tag som inte bra är för utseendets skull, den har även en RFID-sändare som gör brickan till en nyckel för den som vill kryptera informationen på sin hårddisk. Tre av årets SM-deltagare kommer få möjlighet att testa denna funktion.

AMMO_1

Mer information om In-Win och deras produkter finns att hitta på den officiella hemsidan.

Fram tills att tävlingen startar kommer vi att fortsätta presentera årets SM-sponsorer och delar av det häftiga prisbord som kommer att avslöjas i sin helhet när startskottet går. Mer information om SMPC2010 finns att hitta i vår tidigare artikel.

Diskussioner kring tävlingarna går att hitta i vår officiella forumsdel.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton Karmehedflopper Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem

semper fi 😉