Small preview image


Årets svenska mästerskap i datorprestanda och överklockning kommer att bli det största i sitt slag sedan eventet startades under 2002. Vi har under lång tid jobbat hårt för att göra SMPC2009 till något alldeles extra och det är något vi hoppas kommer att uppskattas av våra deltagare och medlemmar. Målet med mästerskapet är att alla svenska överklockare ska få en chans att visa upp sig eller helt enkelt mäta sina kunskaper mot likasinnade och därför har vi gjort en sen förändring i datumet för mästerskapen.



Vi har efter diskussioner i juryn och med deltagare beslutat oss för att förlänga mästerskapet förbi julhelgen och in på nästa år, 2010. Detta efter att det blivit en oro för deltagare som inte har möjlighet att delta i tävlingen under de sista och ack så viktiga avslutningsdagarna. För att fortfarande hålla mästerskapet aktivt och spännande kommer startdagen att lyftas fram något men innan vi tar ett bestämt beslut för när tävlingarna ska avgöras vill vi ha Er åsikt för att se vilka av de preliminära datum som passar bäst. 



  1. 3 januari 2010 – Sista helgdagen innan det nya året tar sin start 
  2. 10 januari 2010 – Första söndagen efter att skolor och arbete återtagits 

På detta sätt hoppas vi kunna ge alla bästa möjlighet att delta i det svenska mästerskapet i datorprestanda och överklockning. Under den tid som är kvar kommer vi att bjuda på mängder med godsaker och redan nu kan vi avslöja att Alla deltagare i årets mästerskap har chans att vinna priser, ur vårt största prisbord någonsin med ett värde på närmare 200 000 svenska kronor. 

Svenska Mästerskapen i datorprestanda och överklockning 2009 kommer att bli något alldeles särskilt och vi vill inte att någon ska missa chansen att vara med så svara i vår omröstning och gör din röst hörd!


Läs mer om Svenska Mästerskapen i datorprestanda och överklockning

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid