Årets svenska mästerskap i datorprestanda och överklockning ser ut att bli en tävling att minnas. Prisbordet blir mer komplett än någonsin och senast i raden av tunga SM-sponsorer är lagringstillverkaren Western Digital som gör allt för att vi inte ska glömma tävlingen, detta genom att putta in 4st. 3TB hårddiskar i prispotten.

WD var den första tillverkaren på marknaden att lansera en hårddisk i 3,5-tums format med 3TB lagringskapacitet. Deras Western Digital Caviar Green-serie är speciellt utvecklad för lagringsprodukter där maximal lagringsvolym är högsta prioritet. Med hårddiskar på hela 3TB finns det möjlighet att nå hela 12TB lagringskapacitet med endast fyra enheter, just det antal hårddiskar som WD nu skjuter till i SM-potten.

WD Caviar Green har en rotationshastighet på 5 400 RPM och utrustas med en datacache på 64 MB. Men huvudnumret är som sagt den rekordhöga lagringskapaciteten på 3TB.

4 x Western Digital Caviar Green 3TB
wd3tb

Mer information om Western Digital och deras produkter finns att hitta på den officiella hemsidan.

Fram tills att tävlingen startar kommer vi att fortsätta presentera årets SM-sponsorer och delar av det häftiga prisbord som kommer att avslöjas i sin helhet när startskottet går. Mer information om SMPC2010 finns att hitta i vår tidigare artikel.

Diskussioner kring tävlingarna går att hitta i vår officiella forumsdel.

Relaterade SMPC-artiklar:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid