Det är nu lite mindre än ett dygn kvar tills vi delar ut årets spurtpriser i svenska mästerskapet i datorprestanda och överklockning. Tillsammans med Microsoft har vi inför SMPC2010 tagit fram två stycken högklassiga spurtpaket med mus, tangentbord och HD-webbkamera av hög kvalité. Under helgen har vi även sett vårt första 160%+ resultat i GPU Classic.

Inför den rafflande spurtstriden som avgörs under måndagskvällen den 10 januari kl 20.00 kan vi nu se hur två av våra tävlande kopplat greppet om respektive kategori. Vi har fortfarande suveränen Terho ”Finnen” Mukka i tätposition för Procentuell Överklockning med sitt imponerande resultat på 169,27% medan vi i GPU Classic har en ny ledare och det första resultatet över 160%.

Oscar ”CrOOs” Cruuse har pressat sitt GeForce 8400 GS till saftiga 166%, en rejäl ökning från tidigare resultat på 155% och ger i dagsläget en betryggande ledning i vår nya grafikkortskategori.

Vi har även en ny deltagare i GPU Classic där Gustav ”Tjalve” Gager lyckats få tag i ett eget GeForce-grafikkort från NVIDIA som pressats upp till 88% överklockning, vilket kort det är och hur långt det kan pressas återstår att se.

Notera även att vi hädanefter inte kommer att tillåta resultat där grafikkortet lider av så kallad ”throttling”. Läs mer om detta i vår GPU Classic tråd på forumet.

Om 48 timmar är det alltså dags för spurtprisutdelning där ledarna i vardera kategori hämtar hem följande produktpaket från Microsoft.

Spurtpris SMPC2010

Microsoft SideWinder X8 mus, SideWinder X6 tangentbord samt Cinema HD webkamera

Det finns fortfarande gott om tid för kombatanterna i årets mästerskap att kontra de båda ledarna. Glöm inte heller att alla som skickar in ett resultat i SM-tävlingarna har en chans att vinna ett Gigabyte GeForce GTX 460 Super Overclocked grafikkort, oavsett placering!

För dem som är mer intresserade av årets mästerskap finns här nedan ett flertal artiklar om överklockning och SMPC2010.

gigabyte.logga
2
2
futuremark-logga 2

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid