Det är nu officiellt att Apple tänker lansera en vit variant av iPhone 4 under mprgondagen, detta efter väldigt flera förseningar. Anledningen till dessa förseningar ska ha varit problem i materialet som använts tidigare och ska ha gett störningar i sensorer och sändare i telefonen.

iPhone 4 lanserades 24:e juni förra året och sågs återigen som en revolution inom smartphone-industrin av trogna Apple-fans. Men felen var många så som en icke-fungerande antenn som berodde på att, enligt Apple du höll telefon fel och blockerade signalen. Apple möttes av hård kritik över detta och fick sedan bjuda på ett gummihölje att sätta runt telefon för att motverka problemet.

iphone-4-vit

Något annat som företaget kanske inte fått kritik för men som har fått många att höja ögonbrynen har varit varför det tagit extra lång tid att få ut en modell med vitt skal. Enligt Apple:s Phil Schiller är det inte bara att göra någonting vitt då det nya materialet man använde gjorde att sensorer inte fungerade som de skulle, men ett annat rykte är att kamerablixten reflekterats mot skalet vilket lett till att man inte fått några bra bilder något som det sägs att Apple arbetat hårt med.

Men imorgon kommer iPhone 4 i vitt utförande väldigt många månader för sent, och rent hårdvarumässigt ligger telefonen långt efter konkurrenterna på marknaden. Men vill du absolut ha en iPhone eller helt enkelt gillar deras enkla operativsystem iOS kan det vara värt att tänka på. Eller så ska man vänta på iPhone 5 nu när Apple ännu en gång löst den svåra vetenskapen med att göra ett telefonskal vitt eller kommer den vita versionen dröja 10 månader då också?

Vad priset blir på den vita telefonen i Sverige är ännu oklart.

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KvickenhaxxorkingAnton KarmehedMofferMean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Nu har Anton äntligen något som matchar hans linnebyxor och vita chassin! Perfekt ju. Värt 10000:- bara det, utan tvekan! 😀

Moffer
Medlem
Moffer

Varför köpa iPhone 4 när 5:an kommer snart?

Anton Karmehed
Admin

[quote name=”Mean Machine”]Nu har Anton äntligen något som matchar hans linnebyxor och vita chassin! Perfekt ju. Värt 10000:- bara det, utan tvekan! :D[/quote]
Det är nog dags att kväva de där utsvävningarna snart Jonas..

Moffer har däremot en bättre fråga. Samtidigt sägs det att iPhone 5 inte ska lanseras förrän i höst så vi får väl se.

Kvicken
Medlem
Kvicken

det roligaste vore ändå om samsung vägrade att sälja till apple inför iphone 5.

Leet Haxxor
Medlem
Leet Haxxor

Nu framstår min sjukt omoderna men *vita* HTC Magic som smått magisk i sammanhanget. Enda jäkla androidluren som sålts i landet som inte fått en endaste OS-uppdatering..
Men hey, va spelar de för roll, den e VIT! :p

Mean Machine, den e din för fjuttiga 9000 😉

/haXx

Kvicken
Medlem
Kvicken

jag hade wildfire förut, den har väl visst fått en uppdatering? från 2.1 till 2.2?