HTC Vigor sägs bli namnet på en av nästa generations smartphonemodeller som lanseras för Android-plattformen i år. Även om detaljerna kring telefonen är väldigt sparsmakade antyder nu ett prestandaresultat i Nenamark1 att telefonen ska utrustas med inte bara en dubbelkärnig processor på 1,5 GHz utan även en rejält högupplöst skärm med 720 x 1 280 pixlar.

I den onlinebaserade resultatdatabasen för Nenamark1 har det publicerats två resultat med en enhet som med namnet ADR6425LVW sägs vara den tidigare ryktade HTC Vigor. I specifikationerna kan vi utläsa att enheten använder sig av en Qualcomm-processor på 1,5 GHz och med en Adreno 220 GPU är det med största sannolikhet en dubbelkärnig modell.

Operativsystemet är Android 2.3.4 vilket stärker det faktum att vi faktiskt pratar om en smartphone och inte en surfplatta. Vilket annars är lätt att tro när vi ser den rapporterade upplösningen på 720 x 1 280 pixlar. Den höga upplösningen gör att prestandaresultatet är relativt lågt, men med betydligt fler pixlar att skyffla runt på skärmen är det knappast överraskande.

vigor.nenamark

Prestandaresultatet kan vara fabricerat och det finns inga officiella uppgifter kring en 720p-utrustad modell från HTC den närmasta framtiden. Men vi håller tummarna att de första 720p telefonerna snart dyker upp på marknaden.

Källa: Nenamark via AndroidPolice

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid