Inte helt oväntat har det gått många rykten om den nya iPhone-modellen från Apple. Vi har sett det som troligtvis blir iPhones nya skepnad och lanseringen har väntats ske oktober i USA och november för Europa. Det senaste datumet det talas om är den 4:e oktober alltså mindre än två veckor från nu, och det ska vara ingen mindre än företagets nya vd Tim Cook som ska göra tillkännagivandet.

Den nya iPhone fem ska visas upp officiellt den 4:e oktober enligt sidan AllThingsD, med inte helt oväntat en annorlunda touch mot tidigare. Steve Jobs avgick som vd från Apple då han inte längre ansåg att han klarade av jobbet, och det spekuleras vilt kring att det är hans cancer förvärrats. Istället för den karismatiske Steve Jobs ska den nya vdn Tim Cook hålla i tillkännagivandet.

Tim_Cook

Har Tim Cook vad som krävs för att fylla Steve Jobs skor?

Det här blir det första eventet som Tim Cook ska leda, och kommer bli en mycket viktig del i att fastställa hans position, som vd över världens högst värderade företag. På scen kan vi vänta oss se Tim Cook, som backas upp av Phillip W.Schiller (global marknadsföringschef), Scott Forstall (ansvarig för iOS-mjukvara) och Eddy Cue (internetmjukvara och tjänster). Det är möjligt att Steve Jobs gör ett kortare framträdande, då han fortfarande är styrelseordförande i företaget.

Är det här Apples nya iPhone 5?

Vad som ska visas upp är inte bekräftat men det handlar högst troligen om iPhone 5, nya iPods och iOS 5 då vi inte väntas se några andra produkter från företaget den här tiden på året. Det är inte troligt att iPad 3 ska visas upp, på grund av problem med skärmtillverkningen skulle massproduktion och försäljning ändå inte bli möjlig innan 2012.

Relaterade nyheter:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid