Efter många timmar på mässgolvet är årets IFA-mässa och Nordichardwares rapportering från Berlin till sist över. Vi har spelat in mängder med klipp på massor av nya, spännande produkter, och nu tar chefredaktör Karmehed plats framför kameran för att gå igenom årets höjdpunkter och trender!

Årets IFA-mässa i Berlin har varit en väldigt intressant sådan, med flera häftiga nylanseringar inom både mobil- och PC-marknaden. Vi har klämt på mobiler, vridit på surfplattor, kikat närmare på nya datorer och förtrollats av framtidens TV-apparater och monitorer, och efter mängder av uppladdade videoklipp är det nu dags att sammanfatta vår upplevelse.

På väg hemåt från Berlin tar chefredaktör Karmehed åter plats framför kameran för en sista genomgång av årets trender, nyheter och höjdpunkter. Vi går igenom vilka tillverkare som sträckt på sig lite extra, vad som imponerat mest och vad som väntar under de kommande höstmånaderna.

Vad tycker våra läsare har varit mest intressant från mässan, och vad ser ni mest fram emot i höst? Lämna gärna en kommentar med din åsikt!


Relaterade artiklar

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Tompa77_AnKaN_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
_AnKaN_
Medlem
_AnKaN_

AMD, Intel och VIA Isaiah 2.. ser gärna mycket fläktlöst i höst! Men annars är mobilmarknaden kul att få insikt i!

Medlem
Kaleid

Såg själv för första gången OLED idag på Expert-mässa i Helsingfors:
http://imgur.com/3DUWiqC,e6HKq5A
Och man förstår varför de demar svärtan, den är fantastiskt bra.

Tompa77
Gäst
Tompa77

Tack för en, som vanligt/återigen, mycket bra rapportering. Har verkligen fått bra info på ett mycket bra sätt. Bra videos, bra fakta och bra summeringar. I Like! Som vanligt tycker både jag och min flickvän att det vore trevligt om det fanns en kvinnlig sidekick då många av prylarna kan uppfattas annorlunda ur olika perspektiv. Hur som haver superbra! Väntar på mer 🙂 Ha de bäst!