Ubisoft har nu bekräftat att speltiteln Skull & Bones kommer att försenas ytterligare en gång för att ge tid till utvecklarna att finpolera spelet. Däremot har Ubisoft fyra storspel planerad för lansering under tiden.

Skull & Bones är en speltitel Ubisoft visat upprepade gånger visat upp under mässor som E3. Snart är det dags för årets upplaga av mässan och publicisten har nu gett några detaljer kring vad som kan väntas från företaget under 2019. Det blir inte den tidigare nämnda speltiteln, men företaget har flera storspel planerade att fylla tomrummet med.

Skull & Bones utvecklas av Ubisoft Singapore som dragit inspiration från de sjöslag spelare kunde uppleva i speltiteln Assassin’s Creed IV: Black Flag och tar detta formel till ett onlinespel med öppen spelvärld. Spelare kommer att kunna styra flera olika typer av slagskepp och segla omkring i Indiska oceanen i jakt på andra spelare och byte.

Till en början var spelet planerat att lanseras under år 2018. Något som sedan blev ändrat till 2019 och nu har ännu en försening drabbat spelet som nu förväntas lanseras under 2020. Anledningen ska vara att Ubisoft vill ge utvecklarna med tid att finpolera spelet innan någon lansering inträffar.

Däremot har publicisten flera stora spellanseringar planerad mellan nu och lanseringen av Skull & Bones. Mer specifikt rör det sig om fyra stora speltitlar varav ena blir det nyligen avtäckta Ghost Recon Breakpoint. Dock är resterande tre titlar ännu inte bekräftade, det har dock ryktas om att en ny del i spelserien Watch Dogs kan komma att avtäckas under E3 2019. Detta tillsammans med rykten om att spelserien Splinter Cell kommer att återupplivas.

Det är sedan tidigare känt att Ubisoft inte har någon huvudtitel i spelserien Assassin’s Creed planerad för 2019. Något som ökar mystiken kring publicistens event under E3 2019 en aning då företaget har flera spelserier i tungviktsklassen som en del av sin produktkatalog, men i dagsläget väldigt lite information om vad som komma skall under det kommande året.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid