Spelstudion Bluehole har träffat en guldåder med Playerunknown’s Battlegrounds och nu har man visat upp bilder på spelets kommande bana.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, eller PUBG som det ofta förkortas är en succé av interplanetära proportioner. Över 20 miljoner exemplar av spelet har sålt, det har även gått om DotA 2 som det spel med flest samtidiga spelare på Steam någonsin. Allt detta medans spelet inte ens har haft en skarp lansering.

PUBG kommer att komma ut ur Early Access innan årets slut. Version 1.0 är sagd att släppas under den senare halvan av december månad.

Sedan tidigare är det även känt att utvecklarna håller på och jobbar med nya system som ska implementeras i spelet. Även nya banor för spelarna att slåss till döden på. Nu har Bluehole, studion bakom PUBG delat med sig av ett par redigt läckra skärmdumpar på den kommande banan med öken-tema via Twitter.

Från bilderna kan vi se att den kommande banan har flertalet platser som rejält skiljer sig från varandra. Vi kan se öppna slätter och bergspass. Men även en stad som ser ut att vara av lagom storlek för att spelare ska kunna bli desorienterade i sina försök att vinna kycklingmiddagen. En av bilderna visar även ett relativt stort, inhägnat område, exakt vad detta ska föreställa är svårt att säga, att det är någon slags militärbas eller fängelse känns som en helt okej gissning.

Exakt när denna nya bana kommer att hitta sin väg in i spelet är nog bara Bluehole som vet helt säkert. I ett tidigare uttalande sägs studion avslöjat att kartan skulle vara spelbar innan årsskiftet. Ett uttalande som nu dock verkar vara nedtaget. Bluehole har i alla fall många bollar i luften med PUBG och test av nya system så som ”vaulting & climbing” har skjutits upp gång på gång för att studion inte vill implementera något som inte är optimerat och finslipat nu när spelet är så nära lansering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid