Small preview image

Sharp har nu lanserat en ny mobiltelefon på den japanska marknaden och det är en enhet som bokstavligt talat fångat våra blickar. Sharp Aquos Fulltouch 931SH är nämligen som gjord att vila ögonen på, i sitt standardläge består nämligen telefonen av en enda gigantisk display. Storleken är 3.8 tum men det som imponerar mest är ändå skärmupplösningen. Eller vad sägs om en upplösning på 1024×480 pixlar, i en mobiltelefon! De flesta 10.2″ netbooks har en upplösning på 1024×600 pixlar vilket säger en hel del.



Den tryckkänsliga skärmen kompletteras av en utskjutbar knappsats och man skulle kunna oroa sig för att de övriga specifikationerna skulle vara en besvikelse, men det ser verkligen inte ut att vara fallet. Telefonen är utrustad med allt från 5.2Mpixel kamera (med bildstabilisator), Bluetooth med A2DP-stöd, TV-tuner och annat smått och gott.



Som vi nämnde tidigare verkar det som att Sharp än så länge endast siktat in sig på den japanska marknaden, vilket i ärlighetens namn smärtar in i själen. Men lite på att vi håller ögonen öppna efter ytterligare information om denna spännande telefon.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid