Shadow of the Tomb Raider, den tredje och sista delen i Square Enix Tomb Raider-spelserie har nu avtäckts och lanseras senare i år.

Square Enix har nu avtäckt den sista delen i vad som kommer att bli deras Tomb Raider-trilogi. Hittills har inte mycket information lämnats ut, men en mer officiell presentation av spelet kommer att ske under slutet av nästa månad.

Något som har bekräftats är att spelare i den tredje installationen i serien kommer att uppleva det ögonblick då Lara Croft ”på riktigt” antar rollen som Tomb Raider.

De tidigare två spelen i serien utvecklades av Crystal Dynamics, en spelstudio som just nu är upptagen med att jobba tillsammans med Marvel på ett spel om Avengers. Därför har Square Enix för det kommande spelet vänt sig till studion Eidos Montreal, samma studio som bland annat hjälpt till vid utvecklingen av de tidigare spelen, samt stått för utvecklingen av Deus Ex: Mankind Divided.

Shadow of the Tomb Raider kommer att lanseras den 14 september i år. Till skillnad från serien två tidigare spel kommer den tredje delen inte att vara exklusiv för en specifik plattform i början. Spelet kommer att lanseras på PC, PS4 och Xbox samtidigt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid