Samsung vill låta TV-tittare hypnotiseras för att glömma sina favoritserier och lanserar nu en onlinetjänst just för detta ändamål.

Enligt Samsung är tanken att TV-tittare ska kunna njuta av sina favoritserier och favoritavsnitt om och om igen. Detta genom att låta sig hypnotiseras och på så sätt glömma den TV-serie eller det avsnitt man nu vill kunna se om.

Samsung presenterar tjänsten tillsammans med certifierade hypnotisören Fredrik Praesto som ett steg i att marknadsföra sina smarta TV-apparater och deras utbud av TV- och streamingtjänster.

– Det blir allt vanligare med binge watching, att maratontitta på serier, och förutsättningarna för att skapa den bästa upplevelsen har aldrig tidigare varit så bra som nu. Med lättillgängligt innehåll direkt i TV:n och kraftfull bildkvalitet är det enkelt att skapa den perfekta upplevelsen. Men vad är det värt om man redan vet hur allting slutar? Därför skapade vi Unspoil me, för att hjälpa människor att uppleva sin favoritserie som om det var första gången oavsett om du redan har sett serien eller om någon råkat spoila den på vägen hem, säger Tommy Nilsson, ansvarig för TV/AV på Samsung i Norden.

Samsung menar att hypnosen även kan användas för att glömma spoilers eller annan information som du råkat snubbla över innan du själv kunnat sätta dig ner och njuta av din favoritserie.

Om och hur väl hypnosen fungerar lär vara individuellt. Vill du själv testa kan du testa den 20 minuter långa hypnostjänsten på Samsungs hemsida. Berätta gärna om dina erfarenheter efteråt i kommentarerna.

Lägsta pris på Prisjakt.se

DELA

Leave a Reply

11 Kommentarer på "Samsungs Unspoil me-hypnos ska få dig att glömma TV-serier"

Notifiera vid
avatar
Sortera efter:   senaste | äldsta | flest röster
Medlem

glömde vad jag skulle göra här…

Jan Röman
Gäst

Måndag hela veckan!

Ninlas
Gäst

Glömt vilken serie jag skulle glömma

Medlem

Har jag sovit så länge att det är 1a april idag (trodde att samsung var ett seriöst företag)

Stefan Tobiasson
Gäst

Vad jag kommer ihåg så glömmer jag ingenting

Joakim Löwenadler
Gäst

Jag kommer ihåg att jag glömt något.

invertmouse
Gäst

Jasså?
Hur skall du komma ihåg att du tyckte om serien överhuvudtaget, eller om den ens är bra?
Tatuera budskapet i pannan “see xxxx, avsnitt yyy är riktigt bra…. Hälsningar /idioten bakom pannbenet”?
Just nu vill jag glömma den här artikeln… Helst glömma Samsung också i samma veva

kim
Gäst

Detta är ju guld om det faktiskt skulle fungera. Inte för att se om bra serier, men för att glömma bort allt den dåliga sk*t som man sett. Vilken dröm att kunna tvätta bort Emojifilmen som ungarna tvingat en att se och glömma helt att den existerar.

Medlem

… så att ungarna kan övertala dig att se den en gång till?

wpDiscuz