Vi har rapporterat ett flertal gånger om enorma monitorer baserade både på Plasma (PDP) och LCD-teknik. Dock har dessa oftast varit ”vi har precis lyckats göra tre”-exemplar som knappast går att hitta i handeln på ett bra tag framöver.
Även om det går att tillverkare LCD-monitorer i över 50″ storlekar finns det ännu inga sådana modeller på marknaden och vi har nästan aldrig sett några kvalitativa recensioner på riktigt stora monitorer/TV-apparater av LCD eller Plasma modell.


På ExtremeTech har man dock bestämt sig för att ändra på detta och testar vad man säger vara den största LCD-monitorn som finns på marknaden, nämligen Samsung LT-P468W. Samsung monitorn har en LCD-panel på 46″ som stoltserar med en ursprungsupplösning på 1920×1080 pixlar, med andra ord har den fullt stöd för HDTV.Priset på denna krabat landar på runt $5800 (~44000 SEK) och för dessa pengar kan man tyckas att produkten borde vara mer eller mindre felfri.
Så är dock inte riktigt fallet när man testar monitorn på ExtremeTech vilket återigen visar att priset på en produkt absolut inte behöver tala hela sanningen om hur den presterar.
Det är dock fortfarande en mäkta imponerande skapelse och vill du läsa mer om Samsung LT-P468W ska ni ta er vidare till recensionen på ExtremeTech.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid