Smartphones vars stora dragplåster är hårdvaruspecifikationer inriktade på att leverera bra spelprestanda är något som fått mycket uppmärksamhet det senaste året och nu ryktas Samsung Galaxy X bli företagets första gaming-smartphone.

Smartphones med relativt kraftfulla komponenter och skärmar med hög uppdateringsfrekvens har börjat dyka upp mer och mer. Tillverkare som Razer och Xiaomi har sedan tidigare spelinriktade smartphones och även Asus har hakat på den nya trenden.

Nu rapporterar GSM Arena att Samsungs kommande smartphonemodell ”Galaxy X” kan komma att bli just en sådan typ av smartphone. Informationen kommer via ett Twitter-inlägg från en ”@MMDDJ_” som tidigare läckt information angående kommande produkter. MMDDJ_ ska enligt GSM Arena ha prickat rätt mer än en gång när det gäller spekulationer kring produkter som ännu inte avtäckts.

Twitter-inlägget kommer inte med någon ny information angående vad för hårdvara denna påstådda gamingtelefon kan komma att innehålla. Däremot lägger MMDDJ_ till att Samsungs kommande telefon med en vikbar skärm inte kommer att bli Galaxy X som tidigare trott.

Huruvida detta rykte har någon som helst vikt bakom sig eller inte återstår att se. Skulle det visa sig stämma kan vi komma att se gaming-smartphones gå från en nischad del av marknaden till något som får mer fokus från tillverkare.

Som vanligt när det rör sig om rykten och spekulationer är det värt att ta informationen med en nypa salt. Samsung har hållit locket hårt på deras kommande smartphonemodeller och det enda som går att göra i dagsläget är att helt enkelt vänta och se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid