Samsungs Galaxy Tab surfplatta är en av de få riktiga konkurrenterna till Apple iPad på tabletmarknaden och nu kommer uppgifter om att Samsung nått en ny milstolpe. Trots ett inledningsvis astronomiskt riktpris har man sålt sin Galaxy Tab i över 1 miljoner exemplar, vilket också var målet för 2010.

Samsung lanserade sin Android-baserade surfplatta för drygt två månader sedan och försäljningssiffran som inte kommer i närheten av det totala antalet sålda iPads är dock inte så illa pinkat om vi jämför med de 2 miljoner enheter som Apple sålda av iPad de första 2 månaderna efter dess lansering.

Samsung säger sig nu ökat försäljningsanalysen för 2010 till 1,5 miljoner sålda surfplattor och om man kan hålla dessa siffror skapar man sig en bra grund att stå på inför 2011 då tillverkaren väntas lansera sin andra generations surfplattor med flera trevliga nyheter, bland annat en 10-tums modell och kraftigare processorkrets.

Källa: Chosunilbo

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BirksWingmanAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fantoon
Medlem
Fantoon

Trodde faktiskt inte att Samsung skulle uppnå det målet, men det är lärorikt att ha fel.

Fantoon
Medlem
Fantoon

Absolut, under 6000 är ett ”ok” pris enligt mig men jag är inte fullständigt nöjd med apparaten efter att ha pillat på den under kort tidsperiod. Skulle absolut vilja testa den under en längre period. Jag är väldigt nyfiken på ifall den och min Nuforce uDac-2 är kompatibla med varandra 😀

Birks
Medlem
Birks

Jag väntar till Gen 2, bättre cpu,gpu och större skärm.