Testresultat för Samsung Galaxy S9+ i testsviten Geekbench har nu dykt upp och Samsung kommande flaggskeppstelefon imponerar.

För den som söker en högpresterande smartphone ser Samsungs kommande Galaxy S9+ ut att kunna bli en väldigt kapabel kandidat.

Den kommande telefonen har nu testats i testsviten Geekbench och visar imponerande siffror.

Galaxy S9+ kommer att finnas tillgänglig med antingen en Qualcomm Snapdragon 845 eller en Exynos 9810. Just den modell som körts genom Geekbench är utrustad med Qualcomms processor.

Samsung Galaxy S9+ i Geekbench – imponerande flertrådat testresultat

Med en Snapdragon 845 visar Galaxy S9+ inga jätteimponerande siffror i den del av Geekbench som endast använder sig av en processorkärna. Dock är det inga katastrofala siffror vi talar om, utan mer att telefonens prestanda när flera kärnor ändras imponerar mycket mer.

I den del av Geekbench som nyttjar flera processorkärnor så kammar telefonen hem över 8 000 poäng.

Detta tillsammans med denna specifika modells 6 gigabyte (GB) RAM lägger en stabil grund för en högpresterande flaggskeppstelefon.

Galaxy S9+

Många rykten har cirkulerat om Samsungs kommande S9-modeller. Bland annat att toppmodellen S9+ inte bara kommer att ha en större skärm, utan kanske även ett större batteri.
Rykten har talat om att Galaxy S9 kommer med ett batteri på 3 200 mAh så om ryktena stämma kan Galaxy S9+ komma att få ett riktigt fläskigt batteri.

Det spekuleras även att Galaxy S9+ inte bara kommer i modellen med 6 GB RAM, utan att det även ska finnas en modell som kommer med dubbel uppsättning kameror på baksidan.

Detta är då endast rykten än så länge och bör tas med en nypa salt. Det spekuleras om att Samsung ska avtäcka sina nya premiumtelefoner under MWC 2018 och att lansering ska ske i mars 2018. Så väntan för att få se vilka rykten som stämmer och vilka som visar sig vara falska kommer inte att vara allt för lång.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid