Samsung nästa flaggskeppstelefoner Galaxy S9 och Galaxy S9+ sägs snart avtäckas officiellt. Men redan nu finns det i princip ingenting av telefonernas utsida som lyckats hållas från allmänhetens ögon.

Läckorna kring Samsungs kommande flaggskeppstelefoner duggar tätt just nu. Under gårdagen skrev vi om en video från Mobile Fun som visade en uppsättning skal för telefonerna som avslöjade deras dimensioner samt vart exempelvis kamerorna och fingeravtrycksläsaren placerats.

Vi vet även att telefonerna kommer att lanseras den 25 februari och kommer utrustade med en ny kraftfull kamerasensor. Testresultat för Galaxy S9+ i Geekbench har även hittat ut på internet och visar på att Samsung inte verkar ha snålat med hårdvaran.

Nu har även bilder på den nya färgen som telefonerna kommer att finnas tillgängliga i dykt upp. Färgen kallas av Samsung för ”Lilac Purple” vilket översätts till syren-lila och ser ut att kunna bli ett diskret färgval trots att den baseras på en generellt ganska udda färg.

Galaxy S9 Lilac PurpleBilderna kommer från Evan Blass som går via @evleaks på Twitter, ett namn som ofta syns i samband med läckor angående kommande smartphones. Enligt Blass kommer telefonerna att finnas tillgängliga i följande färger:

– Midnight Black
– Lilac Purple
– Titanium Gray
– Coral Blue

Blass delade även med sig av en större bild på båda telefonernas framsidor som visar storleksskillnaderna mellan Galaxy S9 och S9+.

S9+

Håll koll på NordicHardware då vi tillsammans med våran systersajt Surfa kommer att vara på plats i Barcelona under telefonernas officiella lansering den 25 februari.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid