Samsung lovade en svensk utrullning av nya monstertelefonen Galaxy Note II i början på oktober. Telefonen med sin maffiga 5,5 tums skärm verkar dock vara otålig att ta sig ut på marknaden och nu säger talespersoner för företaget att den första laddningen når butiker redan i början på nästa vecka.

Galaxy Note II är med sin 5,5 tum stora Super Amoled HD-skärm en enhet som lever i gränslandet mellan smartphones och surfplattor. Efter Samsungs säljsuccé med föregångaren Galaxy Note har företaget stora förhoppningar på nya flaggskeppet som bygger på tillverkarens egenutvecklade fyrkärniga systemprocessor Exynos 4 Quad som arbetar i 1,6 gigahertz.

När vi tittade närmare på Samsung Galaxy Note II under IFA 2012 var det tydligt att Samsung hämtat inspiration från deras nya säljsuccé Galaxy S III. Med en liknande chassidesign och en tunn profil vägar Galaxy Note II inte mer än 185 gram vilket får ses som förvånandsvärt lite med tanke på sin storlek. I väntan på en fullskalig recension av telefonen kan ni här nedan se vår förhandstitt från IFA 2012.

Samsung Galaxy Note II blir även en av de första telefonerna på marknaden med Android 4.1 ”Jelly Bean” och kommer att få en prislapp på runt 6 000 kronor inklusive moms. Enligt Samsung har utvecklingen av just mjukvaran gått smidigare än väntat och är anledningen till den något tidigare lanseringen. Den första exemplaren ska alltså nå butikshyllorna måndagen den 24 september.

Samsung Galaxy Note II 4G endast från teleoperatörer

Vi fick även bekräftat av Samsung att Galaxy Note II 4G genomgår nättester hos flera stora teleoperatörer i Sverige och väntas lanseras inom en ganska snar framtid. Något exakt datum gick inte att fastställa men uppskattningsvis tidigast i slutet av oktober och med en prislapp något över den på standardmodellen av Galaxy Note II. Samsung kommer endast sälja Galaxy Note II 4G genom teleoperatörer som är certifierade och testade för telefonens 4G-stöd.

Relaterade artiklar:

Annons

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JordbergDregentriDaveGhost^[Homie]Desplow Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Niklas Öryd
Medlem
Niklas Öryd

Har just inget sug alls att byta ut min nuvarande Note mot denna.

Känns som en för liten uppdatering. En bättre kamera, en uns större skärm, tjockare penna. 2 kärnor extra, NFC. större batteri.
Men Känns som dom har missat något speciellt som gör att denna sticker ut.
Ingen WOW känsla

Jelly bean kommer till Note 1 snart,då blir inehålet liknande med?

Caesar
Medlem
Caesar

[quote name=”NiQ3″]Har just inget sug alls att byta ut min nuvarande Note mot denna.

Känns som en för liten uppdatering. En bättre kamera, en uns större skärm, tjockare penna. 2 kärnor extra, NFC. större batteri.
Men Känns som dom har missat något speciellt som gör att denna sticker ut.
Ingen WOW känsla

Jelly bean kommer till Note 1 snart,då blir inehålet liknande med?[/quote]
Fast det låter väl inte så dumt, egentligen, om den första versionen var tillräckligt bra för att inte vara utkonkurrerad inom ett år borde ju tvåan också kunna stå sig ett tag…

Desplow
Medlem
Desplow

Beroende på om operatörerna inte bundlar den med allt för vidlyftiga abonnemang så är jag rejält sugen på LTE-modellen trots att jag då måste överge min rosa Note som fortfarande väcker så mycket uppmärksamhet, vilket är roligt 😀

Ghost^[Homie]
Medlem
Ghost^[Homie]

Orginalet verkar fortfarande populärt också ! 🙂
ALLA 17.000 American Airlines flygvärdinor/stewards kommer få en som arbetsredskap.
http://www.youtube.com/watch?v=BBHhtKVPlzs&feature=player_embedded

triDave
Gäst

Min SGS2 sjunger verkligen på sista versen, undrar ifall man skall snåla och köpa en etta eller tvåa 🙂

Dregen
Gäst
Dregen

Vilken hylla finns den på? 24:e idag.

Jordberg
Gäst
Jordberg

[quote name=”Dregen”]Vilken hylla finns den på? 24:e idag.[/quote]

Jadu? det vill jag med veta…

källa för denna artikel?